VAE

diumenge, 20 d’octubre del 2013

La pàgina Facebook de VAE supera 220 seguidors i en 110.000 el nombre dels seus amics

La pàgina de Facebook de VAE ha superat  els 220 seguidors. Gràcies a tots per la vostra confiança i suport. Els amics dels nostres seguidor ja són més de 110.000 persones, fet que ens estimula a seguir en el camí que ens hem marcat.
Aquesta pàgina dóna suport a l’emprenedoria bàsica en l’àrea local. Així doncs no sols publica les activitats pròpies de la nostre entitat, sinó que es fa ressò de les noticies que considerem d’interès que publiquen altres entitats tals com: Barcelona Activa, ACC1Ó, Torre Jussana, L’Anella I Coneixement i Networking empresarial, Inicia, Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, Autònoms CTAC, Amic UGT, Confederació de Cooperatives de Catalunya, Federación de Entidades Latinoamericanas de Cataluña (Fedelatina), Apttcb Tècnics Tributaris, Registre de Patents (Ignasi Espiell), Josep_Maria Canyelles (RSE...), Enginyers, TVE (para todos la dos), TVE (tinc una idea), Fundació Acció Solidaria (Fundació Solidaria Contra l’Atur), diferents federacions que fomenten l’emprenedoria i diferents grups d’emprenedoria de Linkedin entre d’altres. Sense oblidar les diferents aportacions de persones de fora i dintre de VAE entre les que volem fer una menció especial a Ramon Tubella.
Per la nostra activitat diària, VAE sap que no tothom té fusta d’emprenedor i per això té una pàgina elemental per trobar feina anomenada: Busques Feina? També vivim la falta de finançament que pateix el sector i us proposem llocs per començar a buscar-ne. Mireu la pàgina creada a tal fi anomenada: Busques finançament? Les dues són molt bàsiques però sempre us podeu dirigir directament a nosaltres en busca de suport més específic.
Aquesta pàgina de Facebook està dirigida a tota persona que vol començar una activitat econòmica tan local com procedent d’altres països i cultures.
Estem en un entorn que canvia molt ràpidament i som conscients que al que ara és d’interès demà perd utilitat, per això us agrairíem que ens féssiu arribar  les vostres idees i propostes de millora perquè sou vosaltres: els nostres seguidors, qui doneu sentit a la nostra existència i sou l’estímul del nostre treball.
Un cop més gràcies: a uns per fer-nos confiança i a altres per les vostres col·laboracions. I restem a l’espera de les opinions d’uns i altres per poder seguir sent d’interès a aquesta societat  nostra, tan mancada de gent que generi riquesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada